Skip to main content

«Bly til gull» forteller med humor og alvor om fest, forbrytelser, sinnsyke oppturer og bunnløs fortvilelse. Arman Vestad var superkriminell, rusmisbruker og leverte våpnene som ble brukt på Orderud gård.

Nå er han en anerkjent økonomiekspert, etter en snuoperasjon uten sidestykke. Som kriminell visste han kiloprisen på gull, men ikke hvordan man skulle være en god far.

I «Bly til gull» deler Arman åpent og ærlig alt om røverhistoriene fra den ville tiden, og hvor lett det er å miste sitt moralske kompass når du leverer alt Norges finanselite ønsker seg. Han festet til han falt om, og mistet farsrollen, selvrespekten og friheten. Så ble han plukket opp fra rennesteinen av mennesker som så hvem han var bak den tøffe fasaden. Nå har han det tilsynelatende bra, men bekymrer seg for fremtiden til sine egne barn.

«Bly til gull» er en spennende bok, med oppskrifter på hvordan man kan tjene penger lett (og ulovlig), intime detaljer om samværet med Orderud-sakens Kristin Kirkemo, men også med tøffe beskrivelser av de nådeløse konsekvensene. Tom Egeland, en av Norges beste krimforfattere, kaller den «kriminelt fascinerende.»

Men den Arman Vestad er mest nådeløs mot er ham selv.

«Kriminelt fascinerende om et liv på skråplanet!» (Tom Egeland)

liten terning5«[...] vips, så var den ferdig lest. En utrolig fascinerende historie om et liv fjernt for de fleste av oss.» (Ann Christin Berg, My Criminal Mind)

liten terning5«Aldri har jeg lest en så skremmende, spennende og sjokkerende biografi som denne.» (Simen Ingemundsen, Randaberg24)

Varenummer 9788293844136
kr 399
kr 349
Utgave:

Les utdrag fra boka

Her er vi!

Skamløst Forlag AS
Stanseveien 16
0975 Oslo

Postadresse

PB. 59 Tåsen
0801 Oslo

Kontakt oss!

  • +47 973 12 973
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skamløst Forlag AS

Org. nr. NO 922 794 383 MVA 
Bank 2050.45.44363
VIPPS 57 13 08