Skip to main content

Jens Ski:

Femmerne

Så begynner kroppen til Sandra å gløde. En aura sprer seg, først langs klærne – et hvitt, knatrende lys – og snart er hun overtent av intense lyn som slår ut til alle kanter inne i bobla. Klærne begynner å falle av i små lysflak, og seiler vektløse rundt der inne som i et vakuum. Daniel kan se silhuetten av den nakne, mørke kroppen hennes inne i lyskaoset. Hun skriker uten lyd da kroppen hennes plutselig blir blendende hvit. Og i neste sekund blir hele bobla en eneste stor lyskule, som imploderer og blir til ingenting.

Femmerne er en dystopisk spenningsroman som heller mot science fiction og fantasy. Enebarnet Daniel våkner til sin første skoledag på ungdomsskolen, hvor han forelsker seg i Sandra. Samtidig ankommer tidsreisende skapninger for å befolke jorda med menneskefiendtlige bastarder; nefilimer. Når katastrofen inntreffer, blir Daniel vitne til hvordan verden plutselig endres. Daniel og Sandra opplever store tap, og bærer begge på hver sine traumer de må bekjempe, samtidig som de slåss mot onde krefter i den nye verden.

Forhåndssalg, "early bird" tilbud – signert og gratis frakt. Slippes 16. november2023.

Varenummer Femmerne_67
kr 399
kr 349
Utgave:

Her er vi!

Skamløst Forlag AS
Stanseveien 16
0975 Oslo

Postadresse

PB. 59 Tåsen
0801 Oslo

Kontakt oss!

  • +47 973 12 973
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skamløst Forlag AS

Org. nr. NO 922 794 383 MVA 
Bank 2050.45.44363
VIPPS 57 13 08