Skip to main content

Simen Ingemundsen og Stig Ellingsen

Arvesynd

For tretti år siden skjedde det flere tragiske hendelser i den vesle bygda Randaberg. En ung jente forsvant sporløst på avslutningsfesten for ungdomsskoleelevene, og en annen elev ble brutalt voldtatt uten at de skyldige ble tatt. Voldtektssaken ble dysset ned fordi ryktene ville ha det til at noen av bygdas rikeste sønner var involvert.

På årets avslutningsfest for tiendeklassingene er det godt vakthold, og alt ser tilsynelatende ut til å gå rolig for seg. Men under den rolige overflaten lever ondskapen fremdeles, og historien ser ut til å gjenta seg. Mange tenker på det som skjedde for lenge siden og panikken brer seg. Folk spør seg om hvem som står bak og frykter at politiet heller ikke denne gang klarer å oppklare ugjerningene.

Førstekriminalbetjent Bjørn Berner blir satt på saken, men han er sliten etter en del personlige problemer og strever med en sak som etter hvert utvikler seg til en voldsom belastning for hele bygda. Flere av de rikeste, mektigste og mest innflytelsesrike innbyggerne har dystre hemmeligheter som ikke tåler dagens lys.

Simen Ingemundsen (f. 1995) er utdannet journalist og historiker ved Universitetet i Stavanger. Han setter ytringsfriheten høyt, og for det har han fått sin egen «speakers corner»-krakk i sentrum av Randaberg. Til vanlig jobber Ingemundsen som journalist i Randaberg24. I flere år har han skrevet  bokanmeldelser for «Boktimmy», og startet i 2018 krimfestivalen «Blodig alvor i landsbyen» i Randaberg som dog er den eneste krimfestivalen i Rogaland. «Arvesynd» er hans fjerde utgivelse på tre år.

Stig Ellingsen (f. 1958) er forfatter, lærer og filolog. Han har i en årrekke vært en ivrig samfunnsdebattant i flere aviser. Sammen med sin medforfatter stiftet han Neglebitt forlag i 2020. I løpet av sitt forfatterskap har Ellingsen utgitt flere kriminalromaner. «Incubo», hans første utgivelse med Bjørn Berner i hovedrollen  var blant de ti mest solgte e-bøkene i 2010. «Arvesynd» er hans åttende utgivelse og fjerde utgivelse sammen med Simen Ingemundsen.

Forhåndssalg starter 26. august 2022.

Varenummer Arvesynd_50
kr 399
kr 349
Utgave:

Her er vi!

Skamløst Forlag AS
Stanseveien 16
0975 Oslo

Postadresse

PB. 59 Tåsen
0801 Oslo

Kontakt oss!

  • +47 973 12 973
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skamløst Forlag AS

Org. nr. NO 922 794 383 MVA 
Bank 2050.45.44363
VIPPS 57 13 08