Kommende utgivelser

På grunn av COVID 19 pandemien, må vi beklageligvis utsette dato for utgivelse av Manken og Vultures. Vi har vært nødt til å prioritere annerledes, da smittesituasjonen har satt hele Norge på hodet. Vi vil holde dere oppdatert, om eventuelle nye endringer.

20. november 2020

Nattverden

Møt menneskene som hyppig frekventerte disse stedene, samt mennene og kvinnene som sto bak den evigvarende festen. Opplev syttitallets diskoteker, åttitallets jappetid, og house-, rave- og technobølgen på nittitallet. Følg lysløypa gjennom en by som mistet sin uskyld da regjeringen Willoch åpnet samfunnet på begynnelsen av åttitallet. Ta en titt bak et forheng spunnet av nattas mørke, med lovlige og ulovlige parties, legaliserte og mer tvilsomme stimuli, restaurantkriminalitet, torpedoer og andre ting som de involverte nødig snakket om når sola sto opp neste dag.

Boka er rikt illustrert med fotografier og ført i pennen av Olle Thorvik, en av de mest sentrale utelivsgründerne i Oslo gjennom hele denne epoken.

Utgivelsesdato: 20. november 2020

20. november 2020

Rabalder

Tolv år gamle Balder har et hjerte av gull. Han har også tendens til å koke sammen planer og idéer som ender i små og litt større katastrofer. Slike blir det nok av denne sommeren, da Balder gir full gass for å forhindre at bestevennen Otto må flytte fra bygda Hjertevatn der de bor.

Med i planene hans er blandingshunden Zalto, en diger kampestein som kalles «Jordkloden», to halvvoksne bjørner som heter Bella og Bizzi, samt en sjøorm som kanskje – men bare kanskje – lever i den to hundre meter dype innsjøen som har gitt navn til bygda.

Dette er en bok for barn i fra 7 år og oppover, rikt illustrert med morsomme tegninger.

En hemmelig konkurranse venter, med en lykkelig vinner av en større pengepremie. Vinneren kunngjøres den 13. desember 2020 av Øistein Borge i Oslo.

Sjekk din lokale bokhandel for nærmere informasjon.

Utgivelsesdato: 20. november 2020

20. november 2020

Osloeventyr vol. 2

Osloeventyr, vol. 2, er en samling, personlige og skjønnlitterære fortellinger om Oslo. Her møter vi den unge mannen som ikke får sove, vi får høre om Tinder-daten som går galt, om den gamle mannen som ikke finner bikkja si. Vi får en personlig beretning om å føle seg annerledes, hvordan man dresserer sommerfugler, og om straffen fra Loke. Her er fortellinger om et liv på dass, om døden, om kvinnen på toppen av sin karriere som får vite at hun har kreft. Her er historien om en bursdagsfeiring i Gamlebyen, om en rosa buss på tur til Stockholm, og om det som skjer i skyggene av Corona-ens tid. Og mye, mye mer.

Alle eventyrene har til felles at de handler om Oslo, om menneskene som lever i byen, som drømmer om den, som kommer hit fra andre steder i verden, og de som forlater den.

Samtlige inntekter fra Osloeventyr vol. 2 går til kriminalitets­forebyggende ungdomsarbeid i Skamløst Nettverk.

Utgivelsesdato: 20. november 2020

mars 2022

Manken

I romanen Manken, som Christian René Wold har skrevet sammen med krimdebutant Ulf-André Bjerkøe, fortsetter fortellingen fra Oslos underverden. Denne gangen i en annen retning, med nye hovedpersoner. I handlingen er det Ulven som forsøker å betjene en enorm gjeld, til hensynsløse pengeinnkrevere. Nedbetalingen skal finansieres med identitetstyverier, som rammer Norges rikeste personer. En allianse med mesterhjernen, Doktoren, blir inngått. Et samarbeid som viser seg å være, omtrent det samme som en pakt med djevelen. Dette er en historie, som er inspirert av en av landets mest omfattende svindelsaker, som utspilte seg på slutten av forrige tiår. Beretningen spenner seg over flere verdensdeler, og gir innblikk i en brutal virkelighet, med detaljerte skildringer. Man skal ikke se bort fra, at leseren også blir kjent med, Kirans nye liv. En mann som for alvor har bestemt seg for én ting; - å bli en god far.

Utgivelsesdato: Mars 2022

november 2022

Vultures

Gribbene oversatt til engelsk.

Utgivelsesdato: November 2022

Her er vi!

Skamløst Forlag AS
Selma Ellefsens vei 6
0581 Oslo

Postadresse

PB. 59 Tåsen
0801 Oslo

Kontakt oss!

  • +47 973 12 973
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skamløst Forlag AS

Org. nr. NO 922 794 383 MVA 
Bank 1506.24.00584
VIPPS 57 13 08