Skip to main content

Team Skamløst

Ulf-André Bjerkøe og Christian Réne Wold

Ulf-André Bjerkøe (prosjekt- og markedsansvarlig) og Christian Réne Wold (daglig leder) er hoveddrivkraften i nettverket. Vi står til rådighet for de som ønsker kontakt, hjelp eller veiledning.

 Christian kan treffes på telefon 973 12 973 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
André kan treffes på telefon 457 78 000 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nettverket har et løpende arbeidstreningsprogram for tidligere straffedømte, vanskeligstilte ungdommer og andre som har falt utenfor systemet. I samarbeid med:

Shad sluttet hos oss etter eget ønske, da han ville konsentrere seg 100% om sin utdannelse på Handelshøyskolen BI. Vi takker for hans bidrag i nettverket og ønsker ham lykke til i sin jakt på evig kunnskap. Skamløst Nettverk håper han fortsatt vil være en god ambassadør i fremtiden.

Skamløst Nettverk

Skamløst Nettverk er ett ideelt selskap, som spesialiserer seg på sosialt entreprenørskap innen rus og kriminalitetsforebyggende tiltak. Vårt hovedfokus er å skape målrettete/skreddersydde tilbud for vanskeligstilte personer. I hovedsak gjelder dette ungdom/voksen ungdom, men også tidligere straffedømte og andre som har falt utenfor systemet. Målsettingen er at man skal kunne leve et problemfritt liv, uten rusmisbruk og kriminalitet. Videre er det en forventning om å integreres i samfunnet, med mål om å klare å bli aktive og ansvarsfulle samfunnsborgere.

Vårt arbeid skal være forebyggende og ettervernskapende, ved hjelp av endringsprosesser med samfunnsøkonomiske gevinster. Gjennom oppsøkende virksomhet innenfor ulike miljøer, vil fokus være å skape et trygt og større nettverk, for det enkelte individ. Alt overskudd vil uavkortet gå til veldedige formål, innenfor selskapets utvikling av tilbud og tiltak.

Vi er nå i full drift, med masse spennende aktiviteter. Se vår hjemmeside for nærmere informasjon.

Grasrot logo900

Ditt bidrag kan hjelpe mange. Ved å bli grasrotgiver, støtter du alle våre aktiviteter og tiltak. Det koster ingenting, utenom noen få minutter av din tid. På Norsk tipping sine sider, kan dere tilknytte Skamløst Nettverk, til grasrotandelen. For å hjelpe, tilknytt oss her.

Se høydepunkter fra KulturUtflukt Oslo 2022

Se høydepunkter fra KulturUtflukt Oslo 2021

... og fra Lillo Gårdsfest 2021:

Vi takker Sparebankstiftelsen for støtte på 100 000,- til Skamløst Nettverks treningshall!

Her er vi!

Skamløst Forlag AS
Stanseveien 16
0975 Oslo

Postadresse

PB. 59 Tåsen
0801 Oslo

Kontakt oss!

  • +47 973 12 973
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skamløst Forlag AS

Org. nr. NO 922 794 383 MVA 
Bank 2050.45.44363
VIPPS 57 13 08