Kommende utgivelser

På grunn av COVID 19 pandemien, må vi beklageligvis utsette dato for utgivelse av Manken og Vultures. Vi har vært nødt til å prioritere annerledes, da smittesituasjonen har satt hele Norge på hodet. Vi vil holde dere oppdatert, om eventuelle nye endringer.

Februar 2022

Kontra

Kontra er en relansering og omskrevet versjon av forfatterens prisnominerte og bestselgende debutroman fra 2017. Bli med på denne utrolige reisen gjennom Oslos underverden som viser seg å bli en meget farlig lek med skjebnen. Her står vennskap og forhold på kanten av stupet når Kiran havner i livstruende problemer og blir konfrontert med et enormt pengekrav. Nedtellingen er i gang. Vil han klare det?

Samtlige covere til relansering av triologien blir gjort i samarbeid med kunstneren Jonathan Varcoe - IG profil: @artbyvarcoe

Forhåndssalget er i gang: Den blir da levert signert og med gratis frakt.

Utgivelsesdato: 22. februar 2022

November 2022

Vultures

Gribbene oversatt til engelsk.

Utgivelsesdato: November 2022

Høsten 2022

Manken

I romanen Manken, som Christian René Wold har skrevet sammen med krimdebutant Ulf-André Bjerkøe, fortsetter fortellingen fra Oslos underverden. Denne gangen i en annen retning, med nye hovedpersoner. I handlingen er det Ulven som forsøker å betjene en enorm gjeld, til hensynsløse pengeinnkrevere. Nedbetalingen skal finansieres med identitetstyverier, som rammer Norges rikeste personer. En allianse med mesterhjernen, Doktoren, blir inngått. Et samarbeid som viser seg å være, omtrent det samme som en pakt med djevelen. Dette er en historie, som er inspirert av en av landets mest omfattende svindelsaker, som utspilte seg på slutten av forrige tiår. Beretningen spenner seg over flere verdensdeler, og gir innblikk i en brutal virkelighet, med detaljerte skildringer. Man skal ikke se bort fra at leseren også blir kjent med Kirans nye liv. En mann som for alvor har bestemt seg for én ting; - å bli en god far.

Utgivelsesdato: høsten 2022

Her er vi!

Skamløst Forlag AS
Stanseveien 16
0975 Oslo

Postadresse

PB. 59 Tåsen
0801 Oslo

Kontakt oss!

  • +47 973 12 973
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Skamløst Forlag AS

Org. nr. NO 922 794 383 MVA 
Bank 2050.45.44363
VIPPS 57 13 08