Skip to main content

Kommende utgivelser

I forhåndssalg nå

Femmerne

Så begynner kroppen til Sandra å gløde. En aura sprer seg, først langs klærne – et hvitt, knatrende lys – og snart er hun overtent av intense lyn som slår ut til alle kanter inne i bobla. Klærne begynner å falle av i små lysflak, og seiler vektløse rundt der inne som i et vakuum.

Femmerne er en dystopisk spenningsroman som heller mot science fiction og fantasy. Enebarnet Daniel våkner til sin første skoledag på ungdomsskolen, hvor han forelsker seg i Sandra. Samtidig ankommer tidsreisende skapninger for å befolke jorda med menneskefiendtlige bastarder; nefilimer. Når katastrofen inntreffer, blir Daniel vitne til hvordan verden plutselig endres. Daniel og Sandra opplever store tap, og bærer begge på hver sine traumer de må bekjempe, samtidig som de slåss mot onde krefter i den nye verden.

Forhåndssalg signert og fri frakt kr 349,-  Slippes september/oktober 2023.

I forhåndssalg nå

Versus

Oslo 2003. Kiran er en garvet dørvakt som har havnet midt oppe i en gryte med trøbbel. Nå ønsker han å bryte med kriminalitet og rus, men trenger spenn for å starte sin egen nattklubb og det planlagte bryllupet med Erica, kvinnen i hans liv.

Det får fryktelig galt. Snart er han i klammeri med politi, mafiabosser og Roger, en livsfarlig hevner. Klarer Kiran og Erica å overvinne egne demoner og beholde kjærligheten når det er som mørkest?

"Early bird" tilbud 349,-  Slippes medio mars 2023.

Kommer våren 2025

Manken

I romanen Manken, som Christian René Wold har skrevet sammen med krimdebutant Ulf-André Bjerkøe, fortsetter fortellingen fra Oslos underverden. Denne gangen i en annen retning, med nye hovedpersoner. I handlingen er det Ulven som forsøker å betjene en enorm gjeld, til hensynsløse pengeinnkrevere. Nedbetalingen skal finansieres med identitetstyverier, som rammer Norges rikeste personer. En allianse med mesterhjernen, Doktoren, blir inngått. Et samarbeid som viser seg å være, omtrent det samme som en pakt med djevelen. Dette er en historie, som er inspirert av en av landets mest omfattende svindelsaker, som utspilte seg på slutten av forrige tiår. Beretningen spenner seg over flere verdensdeler, og gir innblikk i en brutal virkelighet, med detaljerte skildringer. Man skal ikke se bort fra at leseren også blir kjent med Kirans nye liv. En mann som for alvor har bestemt seg for én ting; - å bli en god far.

Her er vi!

Skamløst Forlag AS
Stanseveien 16
0975 Oslo

Postadresse

PB. 59 Tåsen
0801 Oslo

Kontakt oss!

  • +47 973 12 973
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Skamløst Forlag AS

Org. nr. NO 922 794 383 MVA 
Bank 2050.45.44363
VIPPS 57 13 08