Skamløst Forlag

Personvern

Personvernerklæring for nettsiden til Skamløst Forlag

Vi behandler all persondata om deg i tråd med våre personvernerklæringer.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende informasjon om kunder i nettbutikken: Navn, adresse, e-post og bank/kortinfo brukes for til å gjennomføre kjøp og til å gi informasjon om produkter og aktiviteter.



Formålet med personopplysninger

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor våre interessenter.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. Slik rettslig forpliktelse omfatter blant annet utlevering av persondata til offentlige etater som NAV, Politiet etc.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. 
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til Skamløst Forlag as, PB. 59 Tåsen, 0801 Oslo

Her er vi!

Skamløst Forlag AS
Selma Ellefsens vei 6
0581 Oslo

Postadresse

PB. 59 Tåsen
0801 Oslo

Kontakt oss!

  • +47 973 12 973
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skamløst Forlag AS

Org. nr. NO 922 794 383 MVA 
Bank 1506.24.00584
VIPPS 57 13 08